fabrieksmodificaties

Zorg dat uw land rover altijd up to date is. geniet van alle opties.

maak een afspraak

 

Wanneer uw nieuwe Land Rover aan u wordt afgeleverd beschikt deze over de nieuwste innovaties en nieuwste stand van techniek. Land Rover heeft een betrouwbare reputatie op gebied van techniek, materiaalgebruik, constructie en productieprocessen. Met de aanschaf van een Land Roer kunt u daarvan uitgaan. Omdat Land Rover continu werkt aan het innoveren en verbeteren van auto’s gebeurt het wel eens dat wij interessante ontwikkelingen met terugwerkende kracht willen doorvoeren. Zo voorzien wij uw Land Rover ook na de aanschaf van de nieuwste ontwikkelingen en wordt uw auto nog beter! Daarom zijn wij een groot voorstander van een technische update. 

Fabrieksmodificaties aan uw Land Rover

Voor deze technische updates roepen wij uw auto tijdelijk terug naar ons bedrijf. Wij verzorgen, na goedkeuring, de update. Is uw Land Rover al bij ons in onderhoud? Dan zorgen wij tijdens het onderhoud er automatisch voor dat modificaties gelijk worden doorgevoerd. Dat is wel zo makkelijk, want dan is uw auto toch al in onze werkplaats en hoeft u niet apart langs te komen.

Met een Land Rover heeft u een garantie van 3 jaar. Maar ook na afloop van de garantieperiode kan uw auto in aanmerking komen voor fabrieksmodificaties. Als een update voor uw auto beschikbaar is wordt u hierover altijd geïnformeerd. Over het algemeen zijn de upgrades kosteloos. Informeer naar de voorwaarden bij onze medewerkers.

Heeft u tijdens dit onderhoud een auto nodig? Geen probleem. Wij regelen vervangend vervoer voor u. Lees hierover meer op deze pagina. Geen vervangend vervoer nodig, maar enkel een rit naar uw bestemming en terug? Ook dan staan we voor u klaar met onze chauffeurservice.