Land Rover Nieuws

 • 4-5-2023

  De Tour Terlouw 2023

  Op 23 augustus organiseren wij de tweede editie van de Tour Terlouw. Een geheel verzorgde dag met een luxe 2 gangen lunch, uitgebreide BBQ en een geheel vernieuwde route.

  Lees meer
 • 11-4-2023

  De Terlouw voorjaarsweken zijn van start gegaan

  De Terlouw voorjaarsweken zijn van start gegaan en dat betekent dat al onze gebruikte Jaguars en Land Rovers nu tijdelijk extra aantrekkelijk geprijsd zijn.

  Lees meer
 • 5-4-2023

  De exclusieve Range Rover SVR Serenity

  De exclusieve Range Rover SVR Serenity staat weer bij ons in de showroom. Kom en ervaar het verfijnde interieur en de vertrouwde Land Rover prestaties.

  Lees meer
 • 24-3-2023

  De 2023 Defender 90 V8

  Deze Defender 90 V8 uit 2023 is uniek, omdat het de laatste Defender is die met deze motor configuratie te verkrijgen is. Hij is nu te bewonderen in onze showroom en we vertellen u graag meer in onze nieuwste video.

  Lees meer
 • 15-3-2023

  De Land Rover Defender winnaar Best Car Awards 2023

  Goed nieuws voor Land Rover, want de Defender is bij de Best Cars 2023 awards van het magazine Auto Motor und Sport uitgeroepen tot beste grote SUV/offroad auto.

  Lees meer
 • 8-3-2023

  Succesvolle Ice Drive Experience in Arjeplog

  De Ice Drive Experience, een exclusief, volledig verzorgd evenement in Zweden, was wederom een groot succes! Een geweldige ervaring om nooit te vergeten!

  Lees meer
 • 1-2-2023

  Vernieuwde Range Rover Velar: geraffineerd, elegant en voorzien van verfijnde details

  De New Range Rover Velar is een pure expressie van Modern Luxury. Het model is voorzien van de nieuwste technologie, de voor Range Rover kenmerkende verfijning en een indrukwekkend, strak en minimalistisch design.

  Lees meer
 • 18-1-2023

  Range Rover Evoque nu nog aantrekkelijker

  Met een optimalisering van het programma voor modeljaar 2023.5 is de Range Rover Evoque nog aantrekkelijker geworden. Het programma begint voortaan bij de royaal uitgeruste Range Rover Evoque S, die nu ook beschikbaar is als zeer efficiënte P300e plug-in electric hybrid (PHEV).

  Lees meer
 • 18-1-2023

  Land Rover Discovery Sport blijft de toon zetten in compacte SUV-klasse

  De Land Rover Discovery Sport is verder verbeterd voor modeljaar 2023.5. Het programma van de compacte, gezinsvriendelijke premium-SUV is geoptimaliseerd en begint voortaan bij de royaal uitgeruste Discovery Sport S, die nu ook beschikbaar is als zeer efficiënte P300e plug-in electric hybrid (PHEV).

  Lees meer
 • 11-1-2023

  Range Rover Sport SVR in de showroom

  Twee weken geleden mochten we onszelf officieel Special Vehicle Centre noemen. Deze week vertellen we u graag meer over deze prachtige nieuwe Range Rover Sport SVR in onze showroom.

  Lees meer
 • 28-12-2022

  Terlouw vanaf nu ook SVO Specialist Centre

  Terlouw is vanaf nu ook SVO Specialist Centre! Naast het Jaguar en Land Rover embleem, vindt u nu ook het SVO Specialist Centre embleem op onze merkzuil. Dat betekent erkenning voor de extra specialistische service en modellen die we u kunnen bieden.

  Lees meer
 • 16-12-2022

  Terlouw op de Masters Expo

  Van donderdag 8, tot en met maandag 12 december waren we aanwezig op de Masters Expo in Amsterdam!

  Lees meer