Land Rover Nieuws

 • 18-1-2023

  Range Rover Evoque nu nog aantrekkelijker

  Met een optimalisering van het programma voor modeljaar 2023.5 is de Range Rover Evoque nog aantrekkelijker geworden. Het programma begint voortaan bij de royaal uitgeruste Range Rover Evoque S, die nu ook beschikbaar is als zeer efficiënte P300e plug-in electric hybrid (PHEV).

  Lees meer
 • 18-1-2023

  Land Rover Discovery Sport blijft de toon zetten in compacte SUV-klasse

  De Land Rover Discovery Sport is verder verbeterd voor modeljaar 2023.5. Het programma van de compacte, gezinsvriendelijke premium-SUV is geoptimaliseerd en begint voortaan bij de royaal uitgeruste Discovery Sport S, die nu ook beschikbaar is als zeer efficiënte P300e plug-in electric hybrid (PHEV).

  Lees meer
 • 11-1-2023

  Range Rover Sport SVR in de showroom

  Twee weken geleden mochten we onszelf officieel Special Vehicle Centre noemen. Deze week vertellen we u graag meer over deze prachtige nieuwe Range Rover Sport SVR in onze showroom.

  Lees meer
 • 28-12-2022

  Terlouw vanaf nu ook SVO Specialist Centre

  Terlouw is vanaf nu ook SVO Specialist Centre! Naast het Jaguar en Land Rover embleem, vindt u nu ook het SVO Specialist Centre embleem op onze merkzuil. Dat betekent erkenning voor de extra specialistische service en modellen die we u kunnen bieden.

  Lees meer
 • 16-12-2022

  Terlouw op de Masters Expo

  Van donderdag 8, tot en met maandag 12 december waren we aanwezig op de Masters Expo in Amsterdam!

  Lees meer
 • 16-11-2022

  De nieuwe Range Rover Sport in de showroom

  Na het daverende succes van de Range Rover Driving Days van afgelopen weekend staat de nieuwe Range Rover Sport nu officieel bij ons in de showroom. Hier leest u meer over de innovatieve nieuwe uitvoering van deze iconische Range Rover. Bekijk alvast onze video's of plan direct een proefrit in om de ultieme rijervaring te beleven.

  Lees meer
 • 4-11-2022

  Piet Boon en de New Range Rover: een eerbetoon aan tijdloosheid

  Range Rover zet de zoektocht naar moderne luxe voort door in de voetsporen te treden van personen die zich onderscheiden door modern leiderschap en nieuwe inzichten. In deze ‘New Generation of Leaders’-campagne treedt deze keer de internationaal gevierde Nederlandse ontwerper Piet Boon voor het voetlicht.

  Lees meer
 • 4-11-2022

  De Range Rover Driving Days

  De New Range Rover Sport arriveert binnenkort in onze showroom! Daarom nodigen wij u graag uit voor de Range Rover Driving Days op 10, 11 en 12 november.

  Lees meer
 • 28-10-2022

  Maak kennis met... deel 7

  Deze week kunt u weer kennis maken met drie medewerkers van ons enthousiaste team! In deze editie vertellen Martijn, Noa en Percy wat meer over zichzelf.

  Lees meer
 • 12-10-2022

  Maak kennis met... deel 6

  Maak weer kennis met drie enthousiaste medewerkers van Terlouw. In dit nieuwsbericht leert u Joost Kamps, Leonie Louters & Emiel de Heij kennen.

  Lees meer
 • 7-10-2022

  De nieuwe Defender 130 in de showroom

  De nieuwe Land Rover Defender 130 is hier. De ruimste SUV van Land Rover tot dusver. Kom deze krachtige 8-zitter nu bewonderen in onze showroom!

  Lees meer
 • 14-9-2022

  Defender 75th Edition viert 75 jaar Land Rover

  Land Rover staat met de introductie van de New Defender 75th Edition op unieke wijze stil bij het 75-jarig jubileum van het merk. Het succesverhaal van Land Rover begon in 1948 met het debuut van de Series I op de AutoRAI in Amsterdam. De rest is geschiedenis. Bestellen kan per direct.

  Lees meer