Range Rover Sport SVR in de showroom

De Range Rover Sport SVR Carbon Edition

 Twee weken geleden mochten wij het Special Vehicle Operations (SVO) embleem toevoegen aan onze merkzuil. Hiermee zijn wij het eerste Jaguar Land Rover Specialist Centre in Nederland! Deze week mochten we alweer een prachtige nieuwe SVR in onze showroom verwelkomen. We vertellen je dan ook graag meer over deze schitterende Range Rover Sport SVR Carbon Edition uit 2021.

De Carbon Fibre Edition

De SVR uitvoering van de Range Rover Sport bouwt voort op de krachtige eigenschappen van de Range Rover Sport, waardoor het een performance SUV wordt die nóg spannender is. Zo heeft deze SVR exclusieve, grotere luchtinlaten in de voorbumpers en een achterspoiler voor meer downforce bij hoge snelheden. Daarnaast vinden we het Carbon Fibre-thema terug in vrijwel ieder aspect van het exterieur en interieur van de auto. Zo wordt het exterieur van deze Range Rover Sport geaccentueerd met een motorkap in Carbon Fibre, wat verder versterkt wordt door in Carbon Fibre uitgevoerde side vents en een grille met uniek rasterdesign en SVR-badge.

Ongeëvenaarde prestaties

Het design is daarmee een perfecte aanvulling op de ongeëvenaarde prestaties en het rijgedrag van de Range Rover Sport SVR. De auto accelereert van 0-100 km/u in 4,5 seconden en de topsnelheid bedraagt 283 km/u. De 5,0-liter supercharged V8-benzinemotor ontwikkelt een maximumvermogen van 576 pk en een koppel van 700 Nm.

 Uiteraard kunt u de SVR toch het beste in het echt ervaren. Dus bent u benieuwd naar deze krachtige, karakteristieke SVR? Kom dan eens langs in onze showroom. Onze verkoopadviseurs kunnen u alles vertellen over deze auto en andere verschillende Special Vehicle Operations-modellen. Wie weet rijdt u dan binnenkort rond in uw unieke droomauto!