De Land Rover Defender winnaar Best Car Awards 2023

Defender beste grote SUV/offroad auto van Duitsland

 

Goed nieuws voor Land Rover, want de Defender is bij de Best Cars 2023 awards van het magazine Auto Motor und Sport uitgeroepen tot beste grote SUV/offroad auto (geïmporteerd). De Defender werd verkozen boven 38 andere SUV's in zijn categorie door de lezers van het tijdschrift, die hun stem uitbrachten bij de jaarlijkse enquête.

 

Voor Land Rover rijders zal deze prijs niet als verrassing komen, aangezien de Defender al sinds zijn première ongeëvenaarde terreinvaardigheid biedt. Daarnaast is het model uitgerust met 21e-eeuwse technologie, waardoor het een familie van onvergelijkbare all-terrain-auto's is geworden. Als klant kunt u kiezen de Defender 90-, 110- en 130-uitvoeringen met maximaal acht zitplaatsen, alle voorzien van snel, intuïtief Pivi Pro infotainment en intelligente Land Rover offroad-technologie. Daarnaast biedt de Defender een uitgebreid aanbod krachtige en efficiënte benzine- en dieselmotoren met mild hybrid-technologie, een indrukwekkende V8 benzinemotor en een geavanceerde plug-in electric hybrid (PHEV).

 

Ook de Range Rover deed het goed bij de Best Cars 2023 awards en behaalde de tweede plaats in de categorie geïmporteerde luxe SUV's/terreinauto's. De nieuwste generatie biedt namelijk meer verfijning, meer keuzemogelijkheden voor de klant en meer ruimte voor personalisatie dan ooit tevoren.

 

De Best Cars 2023 awards van Auto Motor und Sport zijn een van de meest gerespecteerde en invloedrijke autotijdschriften ter wereld. Dit was de 47e jaarlijkse Best Car Award, waarbij 101.550 mensen hun stem uitbrachten in 13 categorieën.

 

Zelf ook rijden in de bekroonde Land Rover Defender? Dat kan! We hebben altijd meerdere gebruikte en Approved modellen op voorraad en kijken graag met u mee om uw ideale Land Rover samen te stellen. Benieuwd naar ons huidige aanbod? Klik dan op de knop hieronder.