De exclusieve Range Rover SVR Serenity

De Range Rover SVR Serenity weer bij Terlouw in de showroom

De Range Rover SVR Serenity is de meest luxueuze versie van de vijfde generatie Range Rovers. De Serenity biedt een interieur van de hoogste kwaliteit, met zorgvuldig geselecteerde materialen en een minimalistisch, modern design. De cockpit is ontworpen om intuïtief te zijn, met een overzichtelijk dashboard en gebruiksvriendelijke bedieningselementen. En het goede nieuws is, we hebben momenteel weer een prachtige, unieke SVR Serenity voor u klaar staan in de showroom.

Het unieke aan deze SVR Serenity zijn de verschillende interieurafwerkingen, waaronder het in mozaïek gelegde fineer, zwarte geanodiseerde metalen details en keramische accenten. Zo zijn in deze Range Rover witte keramische onderdelen gebruikt voor verschillende bedieningselementen, zoals de versnellingspook, startknop en volumeknoppen. Hierdoor hebben zijn de luxe en het design van deze SVR naar een nog hoger niveau getild. 

Benieuwd naar de Range Rover SVR Serenity? We maakten eerder al een video van soortgelijk model. Deze kunt u bekijken door op de knop hieronder te drukken. Wilt u liever de Range Rover SVR Serenity ervaren die nu in onze showroom staat? Dan nodigen we u van harte uit om een bezoek te brengen aan onze showroom en zelf onze Range Rover SV te ontdekken. Onze experts staan voor u klaar om u te helpen bij al uw vragen. Ook kunt u hieronder direct een proefrit inplannen met deze prachtige Range Rover SVR.