Vacature Service adviseur M/V

Wil jij werken met de merken Jaguar en Land Rover en ben jij op zoek naar een baan als service adviseur? Terlouw is op zoek naar een enthousiaste persoonlijkheid die zakelijke dienstverlening combineert met klantvriendelijkheid. Als service adviseur word je hét visitekaartje van Terlouw. Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze functie? Op deze pagina vertellen we je er alles over! 

Als service adviseur verzorg je de gehele klantreis vanaf het maken van de afspraak met de klant voor onderhoud of reparatie tot het overhandigen van de auto nadat de werkzaamheden uitgevoerd zijn. Dit betekent dat je alle klanten gastvrij ontvangt, ze informeert en adviseert over alle mogelijkheden betreffende het onderhoud van hun auto.

Je bent onderdeel van het aftersales team van Terlouw wat inhoudt dat je nauw contact hebt met de klant, werkplaats en het magazijn over de voortgang van de auto in de werkplaats. Bij uitgifte van de auto zorg je dat de factuur klaar is en besproken wordt met de klant zodat de klant met een tevreden gevoel naar huis gaat.