vacature aftersales medewerker

 Wil jij werken met de merken Jaguar en Land Rover en ben jij op zoek naar een baan als aftersales medewerker? Terlouw is op zoek naar een enthousiaste persoonlijkheid die zakelijke dienstverlening combineert met klantvriendelijkheid. Als service adviseur word je hét visitekaartje van Terlouw. Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze functie? Op deze pagina vertellen we je er alles over! 

 

Als service adviseur verzorg je de gehele klantreis vanaf het maken van de afspraak met de klant voor onderhoud of reparatie tot het overhandigen van de auto nadat de werkzaamheden uitgevoerd zijn. Dit betekent dat je alle klanten gastvrij ontvangt, hun informeert en adviseert over alle mogelijkheden betreffende het onderhoud van hun auto.

Je bent onderdeel van het aftersales team van Terlouw wat inhoudt dat je nauw contact hebt met de klant, werkplaats en het magazijn over de voortgang van de auto in de werkplaats. Bij uitgifte van de auto zorg je dat de factuur klaar is en besproken wordt met de klant zodat de klant met een tevreden gevoel naar huis gaat.

  

Over Terlouw 

 

Terlouw is dé Jaguar Land Rover dealer van Gelderland en omgeving. Bij Terlouw vinden wij service erg belangrijk. Of iemand nu een nieuwe of tweedehands auto komt aanschaffen of komt voor onderhoud, wij vinden het belangrijk dat de klant met een glimlach naar huis gaat. De slogan van Terlouw is dan ook ‘’easy to do business with’’ en dat straalt iedereen binnen ons team ook uit. Wil jij meer weten over he bedrijf? Bekijk dan onze over ons pagina eens.