bandenhotel

Sla uw bandenset veilig en onder perfecte
condities op in ons bandenhotel.

maak een werkplaatsafspraak

Om optimaal rijcomfort en veilig rijgedrag te garanderen zijn winterbanden in de winter een belangrijk onderdeel van een Land Rover. Rijdt u met winterbanden? Dan denkt u aan de veiligheid van u en uw passagiers. Maar waar laat u uw winterbanden als u deze niet nodig heeft? En wat doet u met de zomerbanden in de winter? Niet iedereen heeft de ruimte om een complete set banden of wielen thuis op te slaan. Gelukkig hebben wij dat wel met ons bandenhotel. 

Gebruik het Terlouw Land Rover bandenhotel

In ons bandenhotel worden velgensets onder goede condities opgeslagen. Dit geld voor banden met en zonder velg. Op het moment dat het wisselen van banden weer nodig is (september en maart) staan u banden klaar om onder uw auto gemonteerd te worden. Door uw banden op te slaan in ons bandenhotel geniet u van de volgende voordelen:

-        U hoeft geen vieze/natte banden in uw auto te vervoeren
-        U hoeft niet te sjouwen met zware banden
-        Geen ruimteverlies in uw garage of kelder
-        Bij ons staan uw banden opgeslagen onder perfecte condities

Sla banden op na elke bandenwissel

Wanneer u uw banden bij ons laat wisselen laten wij ze met liefde in ons bandenhotel verblijven. Alle banden zijn gelabeld en plaatsen we op de juiste manier waardoor ze de juiste vorm behouden. Is het weer tijd voor een bandenwissel? Dan staan onze monteurs met de juiste banden klaar.

Het bandenhotel is beschikbaar voor al onze klanten. Een fijne service toch? Voor meer informatie of een afspraak voor een bandenwissel nodigen wij u uit in onze showroom of kunt u bellen naar +31 026 3233344.