apk

zorg voor rijveiligheid en optimaal rijcomfort met een jaarlijkse keuring. 

maak een afspraak

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring. Deze keuring is ingevoerd om te controleren of auto’s en motoren nog verkeersveilig zijn en voldoen aan de milieunormen. U bent verplicht om eenmaal per jaar uw Land Rover te laten keuren. Zo weet u in ieder geval dat uw Land Rover veilig is. Is het tijd voor een jaarlijkse keuring? Laat ons als Land Rover dealer de keuring uitvoeren. Neem contact op met onze werkplaats om een afspraak te maken. 

Hoe vaak moet ik mijn Land Rover keuren?

Hoe vaak u uw Land Rover moet keuren is afhankelijk van de brandstof waarop de auto rijdt. Voor auto’s met een benzinemotor geldt dat na 48 maanden vanaf datum eerste toelating de auto voor het eerst gekeurd moet worden. Hierna twee keer na 2 jaar en daarna elk jaar. Auto’s met een dieselmotor dienen na 36 maanden vanaf datum eerste toelating gekeurd worden. Daarna moet dit elk jaar.  

APK in combinatie met onderhoud

Bij Land Rover Terlouw kunt u ook kiezen voor een APK in combinatie met onderhoud. Dit scheelt een ritje naar de garage en kosten. Wij nemen de keuringskosten namelijk voor rekening. Doordat wij uw auto vooraf hebben gecontroleerd gaat uw auto in optimale conditie de keuring in. U betaalt alleen de kosten voor het afmelden en de viergasmeting bij benzine motoren en roetmeting bij diesel motoren.

Op zoek naar een betrouwbare dealer die gespecialiseerd is in Land Rover? Bij Land Rover Terlouw bent u verzekerd van de beste service door onze Land Rover experts. Verloopt de APK binnen twee maanden? Maak dan alvast een afspraak.