AIRCOSERVICE

een airco die altijd goed werkt. zowel in de zomer als in de winter. 

MAAK EEN AFSPRAAK

 

Een airco zien veel mensen inmiddels als een standaard onderdeel van een auto. Men kan niet meer zonder. Dankzij de airconditioning hebben we het in de zomer koel en zijn de ramen snel vrij van condens in de winter. Maar het is niet vanzelfsprekend dat een airco altijd werkt. Een airco heeft namelijk ook onderhoud nodig. Voorkom onaangename geurtjes en breng uw Land Rover regelmatig naar onze werkplaats.  

Geniet van een goed werkende airco

Onderhoud aan airco is geen overbodige luxe. Een slecht werkende airco zorgt namelijk niet voor het rijcomfort dat u van een Land Rover gewend bent. Is het al even geleden dat uw airco onder handen is genomen bij de garage? Dan kunnen vreemde luchtjes ontstaan en neemt de kans op defecten toe.

Een airconditioning is gevuld met koelmiddel. Per jaar ontsnapt zo’n 8%. Een airconditioning met minder koelmiddel presteert niet maximaal waardoor die uiteindelijk kapot kan gaan. Voorkom dit en maak alvast een afspraak. 

Aircoservice door Terlouw

Een airco die niet goed werkt is niet fijn. Dat snappen wij maar al te goed. Wist u dat het mogelijk is om de airco te laten controleren tijdens een reguliere onderhoudsbeurt? Onze Land Rover experts controleren lekkages, brengen het koelmiddel weer op peil en controleren allerlei componenten. Om ervoor te zorgen dat uw airco altijd optimaal presteert adviseren wij daarnaast een jaarlijkse reiniging. Met een reiniging verdwijnen nare luchtjes en werkt uw airconditioning zoals het hoort.