Voordelen

Welke diensten biedt Terlouw aan?

Bij Terlouw zijn we er op gebrand om u zo goed mogelijk te helpen. Als officiële Land Rover dealer kunnen we u gelukkig een grote verscheidenheid aan diensten aanbieden. Zo kunt u uiteraard bij ons terecht voor onderhoud, reparaties en assistance. Maar daarnaast leveren we ook fabrieksmodificaties, accessoires en handleidingen aan en ontzorgen we u met onze haal- en brengservice, vervangend vervoer en offroad service. Hierdoor bent u altijd weer zo snel mogelijk op weg. Hieronder vind u een overzicht van al onze diensten. Komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, ons serviceteam helpt u graag verder. 

LAND ROVER DIENSTEN

 • LAND ROVER ASSISTANCE VERLENGEN

  U houdt uw Land Rover natuurlijk graag in optimale conditie, ongeacht hoe oud hij is. Daarbij kunt u vertrouwen op de expertise van onze technici. En onderweg geniet u tijdens de garantieperiode van de gemoedsrust die Land Rover Assistance biedt bij eventuele pech onderweg. Maar het aflopen van de garantie hoeft niet het einde te betekenen van uw Land Rover Assistance. Blijft uw auto bij ons in onderhoud of laat u elk jaar een Zomercheck of Wintercheck uitvoeren dan verlengen wij iedere keer gratis de Assistance voor uw Land Rover voor een periode van 1 jaar.

  Lees meer
 • LAND ROVER ONDERHOUD: DAAR KUNT U OP VERTROUWEN

  Als Land Rover dealer hebben wij een ongeëvenaarde ervaring met alle aspecten van Land Rover onderhoud en reparatie. Zo voldoen wij aan alle zware Land Rover eisen op het gebied van kwaliteit en service, om te zorgen dat uw (nieuwe) auto in perfecte conditie blijft, inclusief behoud van prestaties en veiligheid. Onze technici gebruiken diagnose-apparatuur die de mechanische en elektronische systemen van de auto evalueren. Bovendien worden bij de onderhoudswerkzaamheden alleen originele Land Rover onderdelen gebruikt.

  Lees meer
 • Land Rover Assistance

  Land Rover Assistance is een uitgebreid programma voor hulp bij noodgevallen, speciaal ontwikkeld om Land Rover rijders met een gerust hart de weg op te laten gaan. Het programma biedt hulp bij noodgevallen, van immobilisatie door een defect of ongeval tot kleine problemen, zoals een lekke band. 

  Lees meer
 • Land Rover Garantie

  De Land Rover garantie omvat een uitgebreid pakket kenmerken en voordelen die in overeenstemming zijn 
  met het hoge niveau van onze after sales dienstverlening. In deze sectie vindt u een overzicht van wat door de garantie wordt 
  gedekt en wat u moet doen om van alle voordelen te kunnen genieten.

  Lees meer
 • Land Rover InControl

  Land Rover InControl is een programma diensten en applicaties die u met uw auto verbinden en u vervolgens naadloos en veilig verbinden met de buitenwereld.

  Lees meer
 • Land Rover Pivi & Pivi Pro

  Onze Pivi- en Pivi Pro-infotainmentsystemen zijn net zo vertrouwd als uw smartphone. Met slechts één tik hebt u toegang tot belangrijke informatie zoals navigatie, media en contactpersonen.

  Lees meer
 • 4 Land Rovers naast elkaar
  Reparatie

  Ook al is uw Land Rover in topconditie en net nieuw, een reparatie is onvermijdelijk. In sommige gevallen kunt u er niets aan doen, maar een reparatie is slim voor uw rijcomfort en rijveiligheid. Een snelle en goede reparatie is dan gewenst. Die service krijg je bij Land Rover Terlouw. 

  Lees meer
 • Dashboard bruine Land Rover
  Onderhoud

  Het is belangrijk om uw Land Rover goed te onderhouden. En dat door de beste Land Rover specialisten. Dat kan krijg je bij Land Rover Terlouw. Kijk verder om onze onderhoudsdiensten te bekijken.

  Lees meer
 • Witte Range Rover zijkant
  Haal- en brengservice

  Is het tijd om uw Land Rover voor reparatie of onderhoud naar onze werkplaats te brengen? Breng de auto en haal de auto weer op als hij klaar is. Wij kunnen ons voorstellen dat u daar niet altijd tijd voor heeft. Daarom nemen wij u deze taak graag uit handen. 

 • Wiel met rode remblokken
  Bandenhotel

  Om optimaal rijcomfort en veilig rijgedrag te garanderen zijn winterbanden in de winter een belangrijk onderdeel van een Land Rover. Rijdt u met winterbanden? Dan denkt u aan de veiligheid van u en uw passagiers. Maar waar laat u uw winterbanden als u deze niet nodig heeft? 

  Lees meer
 • Witte Range Rover in de stad
  Vervangend vervoer

  Moet u uw Land Rover missen omdat uw auto bij de Land Rover- dealer staat voor onderhoud of reparatie? Voor goed onderhoud nemen wij graag de tijd. Maar dat wil niet zeggen dat u ondertussen zonder vervoer zit. Land Rover Terlouw houdt u graag mobiel. Daarom bieden wij vervangend vervoer als comfort dienst aan.

  Lees meer
 • Telefoon in auto opladen
  Fabrieksmodificaties

  Wanneer uw nieuwe Land Rover aan u wordt afgeleverd beschikt deze over de nieuwste innovaties en nieuwste stand van techniek. Omdat Land Rover continu werkt aan het innoveren en verbeteren van auto’s gebeurt het wel eens dat wij interessante ontwikkelingen met terugwerkende kracht willen doorvoeren. 

  Lees meer
 • Groene Land Rover uit bosjes
  Offroad- service

  Land Rover is dé auto voor offroad. Geen steile helling, kiezelweg of zompige akker is hem te veel. Dat is alleen als u de auto op de juiste manier gebruikt. Want er zit nogal een verschil tussen rijden op de weg en op avontuur gaan in het terrein.

  Lees meer
 • Onderdelen

  Als Land Rover rijder wilt u dat uw Land Rover altijd optimaal blijft presteren. Dat kan alleen als u originele Land Rover onderdelen gebruikt bij reparaties of aanpassingen. Deze zijn speciaal voor een Land Rover gemaakt en blijven goed werken onder de moeilijkste en zwaarste omstandigheden.

  Lees meer
 • Binnenkant Land Rover beige
  Handleidingen

  Een Land Rover omvat een uitrusting met veel verschillende systemen en functies. Wilt u het meest uit uw Land Rover halen? Dan adviseren wij om de bijgeleverde handleidingen goed te bestuderen.

  Lees meer
 • Accessoires

  Bij Terlouw vindt u diverse Land Rover accessoires. Deze kunt u vinden in onze Land Rover shop, gevestigd in onze showroom. Wij bieden zowel accessoires voor uw Land Rover aan, als ook Land Rover merchandise en kleding. 

  Lees meer