New Range Rover Sport

De New Range Rover Sport is hier!

Op 10 mei is de lancering van de New Range Rover Sport en brengt veel nieuwe en innovatie technologieën met zich mee. Het strakke en sportieve design is de definitie van sportiviteit en luxe. Het nieuwste model van Land Rover heeft nieuwe features, zoals:

-  Vierwielbesturing;

-  Active Noise Cancelling, voor een ultra stille rijervaring;

-  Nieuwe PHEV- en MHEV-motorisering;

-  Oneindige personalisatiemogelijkheden.

Wit u verzekerd zijn van een mogelijkheid om de nieuwe Range Rover Sport aan te schaffen? Vanwege de grote interesse hebben wij een aanmeldformulier uitgezet waarmee we u op de hoogte houden van de release van de New Range Rover Sport. Op deze manier kunnen wij u gepast informeren en begeleiden betreffend dit nieuwe model.

 

De New Range Rover Sport

 

Ontdek de New Range Rover Sport 

De New Range Rover Sport is hier en beschikt over veel nieuwe features. Zo beschikt hij over Active Noice Cancelling, uitgebreide Hybrid Technologie (PHEV/MHEV) en zijn er oneindige mogelijkheden tot verschillende personalisatiemogelijkheden.

 

Nieuwe features

De nieuwe Range Rover Sport bouwt voort op de gevestigde kwaliteiten waar de Range Rover bekend om staat. Met een krachtige en verfijnde uitstraling is dit nieuwe model de meest sportieve en dynamische Range Rovers die ooit op de markt verschenen is. 

Met de gedachte om te blijven innoveren is de de New Range Rover Sport ontwikkeld. Ultiem geschikt voor gefocuste prestaties die ver in zijn tijd vooruit zijn. De wereldbekende Land Rover capaciteiten zorgen er voor dat elke rit een genot is. Een unieke rijervaring in adembenemende moderniteit, daar gaat Land Rover voor.

De personalisaties zijn oneindig. Nieuwe kleurcombinaties, materiaalschema's en unieke afwerkingen zorgen ervoor dat u deze New Range Rover echt van u kan maken. Ook kunt u kiezen uit volledig ledervrije interieurbekledingen, u behoudt de strakke uitstraling terwijl u goed bezig bent voor de planeet. Ongeëvenaarde aandacht voor detail en vakmanschap staan hierbij centraal.

Met het snelle en intuïtieve infotainmentsysteem bent u altijd verbonden met internet en beschikt u over de nieuwste software. In combinatie met de gamma krachtige, geraffineerde en efficiënte benzine- en dieselmotoren kunt u optimaal genieten van uw auto. Variërend van mild- of plug-in hybrides, tot aan de V8

De nieuwe Range Rover Sport is de definitie van luxe en is geschikt voor mensen die genieten van een uitdaging.

 

De prijs van de New Range Rover Sport

Vanaf morgen (11 mei) zullen de prijzen van de New Range Rover Sport bekend worden gemaakt. Uiteraard afhankelijk van uitvoering en motorisatie. Wilt u hier meer informatie over, vergeet u dan niet aan te melden en klik op de knop bovenaan deze pagina. Wanneer u zich hier heeft ingeschreven nemen wij contact met u op. 

 

Land Rover Modellen naast de Range Rover Sport

U vindt hieronder een overzicht van de verschillenden modellen. U heeft keuze uit:

- de New Range Rover | De ultieme Range Rover

- de Range Rover Velar | De avant-garde Range Rover

- de Range Rover Evoque | Een pure Range Rover in compact formaat

- de All-new Discovery | De meest veelzijdige en capabele SUV

- de Discovery Sport | De veelzijdige en avontuurlijke SUV

- de New Defender | Exceleert altijd, op de weg en offroad 

Contact met Terlouw

Land Rover is het summum op het gebied van geraffineerd rijgedrag en bijzondere capaciteiten. Gemaakt voor mensen die genieten van elke uitdaging en het goede voorbeeld willen geven.

Maak een proefrit in een van onze modellen of plan een afspraak met ons in.

Op doordeweekse dagen, én op zaterdag, is onze showroom voor u geopend en zijn wij bereikbaar op telefoonnummer: 026 323 33 44. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@terlouw.nl

Go Above and Beyond