De nieuwe Range Rover Sport in de showroom

Het is zover! De nieuwe Range Rover Sport staat nu bij ons in de showroom. Het strakke en sportieve design is de definitie van sportiviteit en luxe. Afgelopen weekend was er voor onze klanten al de mogelijkheid om de Range Rover Sport te proefrijden tijdens onze Range Rover Driving Days. Maar inmiddels is de nieuwe Range Rover Sport ook 'gewoon' bij ons in de showroom te bewonderen. Uiteraard is er ook nu nog steeds de mogelijkheid om een proefrit te maken in deze innovatieve nieuwe Range Rover uitvoering. Benieuwd naar de Range Rover Sport? Bekijk dan alvast onze video's hieronder of plan direct een proefrit in om de ultieme rijervaring zelf te beleven.

De nieuwe Range Rover Sport

De nieuwe Range Rover Sport is hier en beschikt over veel nieuwe features. Zo beschikt hij over Active Noice Cancelling, uitgebreide Hybrid Technologie (PHEV/MHEV) en zijn er oneindige mogelijkheden tot verschillende personalisatie-mogelijkheden. Maar naast innovatieve features zijn ook de prestaties en het design wederom spectaculair en compromisloos. We maakten deze walk-around video om u alvast mee te nemen langs het interieur en exterieur van dit nieuwe model. Daarnaast namen we de nieuwe Range Rover Sport ook nog mee van de weg en door het water om de ongeëvenaarde offroad capaciteiten te testen. 

 

De nieuwe Range Rover Sport liever zelf ervaren? Neem dan contact met ons op. We plannen graag een proefrit voor u in!

 

 

Onze eerste rit met de nieuwe 2023 Range Rover Sport

Eind oktober hadden we al de mogelijkheid om te testrijden met de nieuwe Range Rover Sport in Barcelona. Een prachtige kans die we natuurlijk met beide handen hebben aangegrepen. Het werd een ontzettend mooie, sportieve rit door de Spaanse bergwegen. Benieuwd naar deze rit en onze eerste rij-impressie van de nieuwe Range Rover Sport? Bekijk dan de video hiernaast.